Medior / Senior Conversie Specialist

 • Marketing
 • Leiden, Nederland

Medior / Senior Conversie Specialist

Functieomschrijving

Zie jij in één oogopslag waar kansen liggen? Dan moet je deze kans zeker pakken! Wij, de marketingspecialisten van VerseKrachten, zoeken een Conversie Specialist die samen met ons helpt om andere bedrijven te laten groeien. Dit gaat zo goed dat we versterking zoeken voor ons Digital Marketing en E-Commerce Team. Wij zoeken een medior/senior CRO specialist die zich gaat inzetten voor zowel externe klanten als onze eigen labels.


Jouw rol 

Je bekijkt daarbij alle elementen die van invloed kunnen zijn op het bezoekersgedrag en hun koopintentie. Op basis van verschillende CRO-tests met de welbekende test tooling (die je zelfstandig uitvoert) analyseer je de resultaten. Hebben je testresultaten tot een significante CRO verbetering geleidt? Dan sta je te trappelen om je collega's de kansen te laten zien die er nu blijven liggen. Jij weet de testdata makkelijk door te vertalen naar begrijpbare actiepunten voor de Performance, Content & Development teams. Vanuit jouw regisserende rol en daarmee de gezamenlijke dedication weten jullie het maximale uit de klant te halen.


Het team

Je komt te werken in een hecht team met een gemeenschappelijk doel: ons bureau binnen no time op de kaart zetten binnen onze regio en daarbuiten. Met dertien collega's binnen het Marketing & E-Commerce team deel je de passie voor de online marketingwereld, en kun je jezelf dagelijks onderdompelen in brainstormsessies en goede discussies. Jij kijkt verder dan alleen je eigen team, want jij bent met je CRO skills de bindende factor tussen het Performance, Content en Development team.

Functievereisten

Jij, als onze ideale kandidaat:

 • Bent een positieve, daadkrachtige CRO-er met waardevolle ervaring en een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Hebt ervaring met Google Tag Manager, Google Analytics en kunt dit bewijzen met je certificaat.
 • Hebt ervaring met Hotjar en/of andere CRO test tooling.
 • Bent bekend met CDP oplossingen zoals Datatrics en Blueconic.
 • Hebt basiskennis van Javascript, HTML en CSS

  Wat je daarvoor terugkrijgt:

  • Een ambitieuze werksfeer waarin jij mee kunt groeien met de organisatie.
  • Natuurlijk een passend salaris bij jouw skills & ervaring.
  • Buiten het werk wordt er ook goed voor je gezorgd: lekkere/afwisselende lunch, onbeperkt toegang tot ons dakterras, bootcamplesje op maandag om 16:00 uur en legendarische uitjes waarbij je je collega's nog beter leert kennen. Nu nog even lastig, en dus maken we het op afstand zo leuk mogelijk. Maar we gaan er vanuit dat we elkaar snel weer in het echt kunnen zien, zodat we onze oude gewoonten weer op kunnen pakken!

  Ben jij enthousiast geworden? Laat het ons dan snel weten via je de sollicitatieknop! Heb je vragen? Dan kun je ook altijd even bellen met Nicole via 064327199!